Palu Dak en Gevelservice - logo

Dakreparatie Enschede

Dakreparatie Enschede

Palu Dak en Gevelservice biedt professionele dakreparatie aan in Enschede, waarbij we regelmatig de nokvorsten onder handen nemen. Als onderdeel van het pannendak zijn nokvorsten een belangrijk onderdeel van de dakconstructie. Deze halfronde dakpannen worden geplaatst op de hoeken van het dak, waardoor de verschillende delen van het dak worden samengebracht en verbonden. Om deze verbinding te verstevigen en af te sluiten, gebruiken wij bij de reparatie cement of dakmortel om de nokvorsten vast te zetten. Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit bij elke dakreparatie Enschede

Schade aan nokvorsten in Enschede

Als u last heeft van losliggende nokvorsten op uw dak, kan dit veroorzaakt worden doordat het cement tussen de dakpannen en de nokvorsten poreus is geworden. Dit kan komen door verschillende weersomstandigheden. Het is belangrijk om deze problemen snel aan te pakken om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Bij Palu Dak en Gevelservice bieden wij professionele dakreparaties in Enschede aan om deze problemen op te lossen. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakreparaties en kunnen uw nokvorsten opnieuw vastzetten met hoogwaardige materialen om toekomstige problemen te voorkomen. Vraag gerust een gratis dak inspectie aan, zodat wij vrijblijvend voor u kunnen controleren in welke conditie uw nokvorsten verkeren.

Dakreparatie Enschede

Bitumen dakreparatie Enschede

Bij Palu Dak en Gevelservice bieden wij ook bitumen dakreparatie aan in Enschede. Onze gespecialiseerde dakdekkers zorgen voor een grondige inspectie van uw dakbedekking om te bepalen of deze nog in goede staat is. Als dit niet het geval is, kunnen wij plaatselijke reparaties uitvoeren of zelfs een heel nieuw bitumen dak aanleggen om verdere problemen te voorkomen. Onze vakmensen maken gebruik van een brandmethode om het bitumen te verhitten, zodat het vloeibaar wordt en zich over de gehele oppervlakte kan hechten. Hierdoor worden alle mogelijke lekkagepunten gevuld en is uw dak gegarandeerd lekkagevrij. Wilt u ook verzekerd zijn van een veilig en betrouwbaar dak? Neem dan contact op met Palu Dak en Gevelservice in Enschede.

Bitumen dakreparatie Enschede

Dakpannen vervangen in Enschede

Bij Palu Dak en Gevelservice bieden wij professionele dakpannen vervanging aan in Enschede. Wij begrijpen dat het vervangen van dakpannen alleen nodig is wanneer deze kapot of slecht worden. Daarom voeren wij een grondige inspectie uit om te bepalen of uw dakpannen aan vervanging toe zijn. Als we zichtbare schade, lekkages of versleten plekken op uw dakpannen zien, kunnen we deze professioneel vervangen. Onze vakmensen verwijderen alle kapotte dakpannen en vervangen deze voor nieuwe exemplaren, om lekkages en andere schades aan uw pannendak te voorkomen. Wilt u ook weer verzekerd zijn van een veilig en betrouwbaar dak? Neem dan gerust contact op met Palu Dak en Gevelservice in Enschede.

Dakpannen Enschede gebroken
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 31 recensies
Erwin Hoving
Erwin Hoving
2023-03-29
Prettig bedrijf om mee te werken. De gegeven informatie na de inspectie was eerlijk en duidelijk. Daarna is het werk (dakreiniging en nokvorst renovatie) prima en snel uitgevoerd. Het dak ligt er weer prima bij!
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0605765.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.