Dakreparatie Enschede

Dakreparatie Enschede

Palu Dak en Gevelservice biedt professionele dakreparatie aan in Enschede, waarbij we regelmatig de nokvorsten onder handen nemen. Als onderdeel van het pannendak zijn nokvorsten een belangrijk onderdeel van de dakconstructie. Deze halfronde dakpannen worden geplaatst op de hoeken van het dak, waardoor de verschillende delen van het dak worden samengebracht en verbonden. Om deze verbinding te verstevigen en af te sluiten, gebruiken wij bij de reparatie cement of dakmortel om de nokvorsten vast te zetten. Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit bij elke dakreparatie Enschede

Schade aan nokvorsten in Enschede

Als u last heeft van losliggende nokvorsten op uw dak, kan dit veroorzaakt worden doordat het cement tussen de dakpannen en de nokvorsten poreus is geworden. Dit kan komen door verschillende weersomstandigheden. Het is belangrijk om deze problemen snel aan te pakken om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Bij Palu Dak en Gevelservice bieden wij professionele dakreparaties in Enschede aan om deze problemen op te lossen. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakreparaties en kunnen uw nokvorsten opnieuw vastzetten met hoogwaardige materialen om toekomstige problemen te voorkomen. Vraag gerust een gratis dak inspectie aan, zodat wij vrijblijvend voor u kunnen controleren in welke conditie uw nokvorsten verkeren.

Dakreparatie Enschede

Bitumen dakreparatie Enschede

Bij Palu Dak en Gevelservice bieden wij ook bitumen dakreparatie aan in Enschede. Onze gespecialiseerde dakdekkers zorgen voor een grondige inspectie van uw dakbedekking om te bepalen of deze nog in goede staat is. Als dit niet het geval is, kunnen wij plaatselijke reparaties uitvoeren of zelfs een heel nieuw bitumen dak aanleggen om verdere problemen te voorkomen. Onze vakmensen maken gebruik van een brandmethode om het bitumen te verhitten, zodat het vloeibaar wordt en zich over de gehele oppervlakte kan hechten. Hierdoor worden alle mogelijke lekkagepunten gevuld en is uw dak gegarandeerd lekkagevrij. Wilt u ook verzekerd zijn van een veilig en betrouwbaar dak? Neem dan contact op met Palu Dak en Gevelservice in Enschede.

Bitumen dakreparatie Enschede

Dakpannen vervangen in Enschede

Bij Palu Dak en Gevelservice bieden wij professionele dakpannen vervanging aan in Enschede. Wij begrijpen dat het vervangen van dakpannen alleen nodig is wanneer deze kapot of slecht worden. Daarom voeren wij een grondige inspectie uit om te bepalen of uw dakpannen aan vervanging toe zijn. Als we zichtbare schade, lekkages of versleten plekken op uw dakpannen zien, kunnen we deze professioneel vervangen. Onze vakmensen verwijderen alle kapotte dakpannen en vervangen deze voor nieuwe exemplaren, om lekkages en andere schades aan uw pannendak te voorkomen. Wilt u ook weer verzekerd zijn van een veilig en betrouwbaar dak? Neem dan gerust contact op met Palu Dak en Gevelservice in Enschede.

Dakpannen Enschede gebroken
Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 62 recensies
Lineke Schurink
Lineke Schurink
2023-11-30
Goed geholpen door Patrick. Ondanks het slechte weer kwam hij, nadat ik hem in het weekend had gebeld, op maandag al langs. Het probleem is vastgesteld en op donderdag hebben ze de werkzaamheden uitgevoerd. In de tussenliggende dagen contact gehad over het moment waarop ze konden komen i.v.m. de regenval. Hij heeft ons goed op de hoogte gehouden en zijn zeer tevreden over Palu Dakservice.
Method
Method
2023-11-29
Vanaf het eerste moment dat Palu Dakservice kwam kijken naar mijn daklekkage konden ze al direct uitsluiten waar het probleem lag. Al snel een afspraak kunnen maken en niks anders geleverd dan kwaliteit. De mannen namen goed hun tijd om te zorgen dat alles perfect gedaan werd. En dat is terug te zien in het eindresultaat. Een en al toppers! Vriendelijke mensen, gedreven om kwaliteit te leveren, en meedenkend. Echt een aanrader!
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
Benedicta Eghruamrakpor (Benny sam)
2023-11-26
They were very friendly and they did a great job .
Patrick Meijer
Patrick Meijer
2023-11-23
Net bedrijf met dito personeel. Ze doen wat ze beloven en communiceren daar duidelijk over. Al met een bedrijf dat mij een vertrouwd gevoel heeft gegeven. Ga zo door Palu Dakservice!!
Patrick Hoogendoorn
Patrick Hoogendoorn
2023-11-23
Duidelijke afspraken gemaakt met Palu over het reinigen van het dak en impregneren. Werkzaamheden werden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Palu heeft ook nog het dak geïnspecteerd, dakpannen vervangen en een rookgaspijpje verwijderd en dichtgemaakt. Netjes gewerkt en schoongemaakt. Afspraken zijn keurig nagekomen, door het slechte weer op 2 dagen maar wel in overleg.
Milan van Dijk
Milan van Dijk
2023-11-02
Palu dakservice heeft onze bitumen dakbedekking vervangen omdat het veroudert was. Wij belde Palu op voor een offerte en ze stonden een dag later bij ons op de stoep om het dak op te meten. Offerte snel ontvangen en na akkoord de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. Heel erg bedankt voor de goede service.
Joost Leisink
Joost Leisink
2023-11-02
Goed werk geleverd. Gemaakte afspraken worden nagekomen en extra werkzaamheden worden direct opgepakt. Volgende keer weer!
Brigitte Zuidinga
Brigitte Zuidinga
2023-10-30
Reageren snel, zelfs in het weekend (bij daklekkage). Maken duidelijke afspraken en komen die ook stipt na. Professioneel en betrouwbaar is onze daklekkage snel en vakkundig verholpen door vriendelijke monteur. Ze leggen duidelijk uit wat ze gedaan hebben en laten dat zien met foto’s en filmpjes. Super tevreden!!
Geke Schinkel
Geke Schinkel
2023-10-27
Goed werk geleverd en reageert snel.
J. Tesselaar
J. Tesselaar
2023-10-27
Eerlijk advies en een competitieve prijs. Na een aantal offertes te hebben vergeleken (in augustus ’23) heb ik besloten om het vervangen van de ruiterrol, een tweetal gebroken pannen en het recht leggen van verscheidene nokvorsten door Palu Dakservice te laten doen. Op de dag zelf verliep het vlot en werd er net werk geleverd.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0605765.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.