Palu Dak en Gevelservice - logo

Schoorsteen Enschede

Schoorsteen renovatie Enschede

Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare schoorsteen renovatie services in Enschede en omgeving? Bij Palu dak en gevelservice helpen wij u graag verder. Schoorstenen zijn een belangrijk onderdeel van uw woning en vragen na verloop van tijd om het nodige onderhoud. Als uw schoorsteen tussen de 30 à 40 jaar oud is, kan het lood dun worden en scheuren vertonen, het voegwerk kan slecht worden en de dekplaat en het metselwerk kunnen beschadigd raken door weersinvloeden. Dit alles kan leiden tot het verlies van de beschermende werking van uw schoorsteen en uiteindelijk tot lekkages en andere problemen. Het is daarom essentieel om regelmatig onderhoud uit te voeren en een schoorsteen renovatie te overwegen als dit nodig is.

Bij Palu dak en gevelservice bieden wij schoorsteen renovatie services op maat aan, specifiek gericht op uw situatie. Wij inspecteren uw schoorsteen grondig en maken een plan van aanpak om eventuele problemen op te lossen. Door middel van onze expertise en hoogwaardige materialen, kunnen wij uw schoorsteen weer in topconditie brengen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende inspectie aan en wij zorgen voor een gratis offerte. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw schoorsteen in goede staat blijft en u geen last krijgt van lekkages of andere problemen. Vertrouw op onze ervaring en laat uw schoorsteen op tijd renoveren in Enschede en omgeving.

Schoorsteen onderhoud in Enschede

Bij Palu dak en gevelservice bieden wij ook onze professionele en betrouwbare schoorsteen renovatie services aan in Enschede. Wij begrijpen dat uw schoorsteen van groot belang is voor de veiligheid en het comfort van uw woning en daarom staan wij voor u klaar om deze in goede staat te houden. Onze vakmensen hebben ruime ervaring en kennis in het onderhouden en repareren van schoorstenen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw schoorsteen bij ons in goede handen is.

Wilt u uw schoorsteen in Enschede laten inspecteren of onderhouden door een betrouwbare en professionele partner? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis dakinspectie aan. Wij zullen uw schoorsteen grondig controleren en eventuele problemen vakkundig oplossen. Vertrouw op onze expertise en laat uw schoorsteen bij Palu dak en gevelservice in Enschede op tijd onderhouden en renoveren.

Focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Wat Palu Dak en Gevelservice uniek maakt, is onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw dak en gevel te reinigen, onderhouden en renoveren. Daarbij hebben wij oog voor het milieu en gebruiken we milieuvriendelijke methodes en producten. Bovendien bieden wij een 24-uurs noodservice voor het herstellen van stormschade aan uw dak. Bij Palu Dak en Gevelservice staan uw wensen en behoeften centraal en doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen.

Palu Dak en Gevelservice - logo
Ontvang gratis en snel een gedetailleerde offerte voor uw dak- en gevelwerkzaamheden bij Palu Dak en Gevelservice

Gratis offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van het reinigen, onderhouden of renoveren van uw dak of gevel? Bij Palu Dak en Gevelservice kunt u eenvoudig en gratis een offerte aanvragen voor al onze diensten. Vul het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte ontvangt. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan en ontdek wat Palu Dak en Gevelservice voor u kan betekenen.

Gebaseerd op 31 recensies
Erwin Hoving
Erwin Hoving
2023-03-29
Prettig bedrijf om mee te werken. De gegeven informatie na de inspectie was eerlijk en duidelijk. Daarna is het werk (dakreiniging en nokvorst renovatie) prima en snel uitgevoerd. Het dak ligt er weer prima bij!
Marco De Wilde
Marco De Wilde
2023-03-12
Keurig bedrijf wat hun afspraken nakomt! Prettig in communicatie en flexibel meedenken voor een passende oplossing!
Joris
Joris
2023-03-09
Ik ging opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die mijn dak kon vernieuwen. Uiteindelijk bij Palu dak en gevelservice terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van. Zij hebben bij mij een compleet nieuw bitumen dak aangebracht en het is fantastisch gelukt. Alles tot in de puntjes geregeld en volgens afspraak gelopen. Echte vaklui! Zou dit professionele bedrijf zeker aanraden.
Hennie Lenselink
Hennie Lenselink
2023-02-26
Fijn bedrijf met prettige communicatie , komt de gemaakte afspraken na en komt op tijd. Laat de boel ook mooi opgeruimd en schoon achter als de werkzaamheden afgerond zijn. Zeker aanrader!!
I. I.
I. I.
2023-02-25
Het dak is professioneel gereinigd van mos en aanslag. Fijn dat er ook kleine reparaties zijn uitgevoerd als servicedienst, top! Blij met een schoon dak wat hopelijk lang zonder mos/aanslag blijft.
MARION Beckmans
MARION Beckmans
2023-02-25
Erg prettige, ervaren vakmannen hebben bij ons de nokpannen weerbestendig gemaakt. En gelijk de kapotte dakpannen vervangen. Tevens zagen ze dat er een aantal gaten in de zinken dakgoten zaten, deze hebben ze gelijk verholpen. Ze komen afspraken snel na. Bij een volgende klus zullen wij zeker weer gebruik maken van Palu dak- en gevel service !
Desiree Nijkamp
Desiree Nijkamp
2023-02-25
Fijne samenwerking. Eerlijk advies en prijs. Ondanks de vorst op afgesproken dag binnen een week een nieuwe afspraak om de reparatie te doen .
Paul Elfrink
Paul Elfrink
2023-02-13
Patrick en zijn compagnon hebben heel goed werk geleverd. Duidelijke offerte, snelle reacties en uitvoering, duidelijke afspraken en toelichtingen. Hebben alle ondervorsten vervangen, nokken en dak goed met warme waterdruk gereinigd. Dat gaf een heel ander gezicht. Tenslotte hebben zij bij goed weer het hele dak geïmpregneerd. Wij zijn heel tevreden en hebben waar voor ons geld.
Eric Lam
Eric Lam
2023-02-08
Heeft goed en net werk afgeleverd, komt zijn afspraken na en werkt zeer professioneel
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Scan de code
U kunt ons ook bellen op (085)0605765.
Of klik op de knop hieronder om direct met ons te WhatsAppen.
Palu Dak en Gevelservice reageert op al jouw vragen binnen 24 uur.